21.10. MM-kisat, kulunut kesä

with Ei kommentteja

Edellisestä postauksesta on kulunut jo aivan liian pitkä aika, pitänee tällä viikolla siis tykittää materiaalia vähän enemmänkin.

Pääsin kuin pääsinkin Doha 2015 MM-kisakoneeseen ja kirjoittelenkin tätä tekstiä juuri hotellista. Huomenna 22.10. on aika aloittaa kilpailut 200m matkalla Suomen aikaa klo 10:33. Kyseessähän on itselleni selkeä sivumatka, joten homman voi vetää paineetta ja valmistella satasta varten. 100m kilpaillaan sunnuntaina 25.10. klo 8:54. Päämatkalla edellisissä MM-kisoissa jäätiin kirvelevästi ulos finaalista, joten finaaliin pääsy onkin luonnollinen, joskin todella kova, tavoite. Kaikki kilpailut pitäisi näkyä livestreamina osoitteesta www.doha2015.org Sen lisäksi Yle lähettää Areenasta muutaman pätkän kai jokaisena kilpailupäivänä. Kisoissa on Suomen mittapuulla iso joukkue ja menestystä tulee varmasti. Virallinen tavoite on 6 mitalia, mutta itse oletan jopa yli kahdeksaa mitalia joukkueelle. Suosittelenkin siis seuraamaan kisoja ahkerasti.

Muuten loppukesä meni lähinnä harjoittelun puitteissa. Kilpailuolosuhteet Suomessa eivät valitettavasti olleet kauhean ruusuisia, joten tulostaso jäi vaatimattomaksi. Sen lisäksi kelaustuolia ja tekniikkaa pyrittiin optimoimaan MM-kisoja silmillä pitäen, ja vasta loppukaudesta päädyin omasta mielestä hyvään tilanteeseen. Valitettavasti viimeiset kisat käytiin jo elokuussa. Näin siis ennen MM-kisoja tuli pieni kilpailutauko. Muuten koko kesän harjoittelu sujui terveen merkeissä, paitsi tietysti vikalla viikolla ennen kilpailuihin lähtöä onnistuin hankkimaan itselleni virtsatietulehduksen ja antibioottikuurin. Muuten harjoittelu sujui hyvin, etenkin verrattuna alkuvuoden kaaokseen. Myöskin pelätty lekuri tälle vuodelle siirtyi terveydenhoitojärjestelmän vuoksi aina hamaan tulevaisuuteen asti, vähintäänkin Rion jälkeiseen aikaan. Siihen asti mennään hammasta purren.

Palaillaan asiaan huomisen jälkeen ja sunnuntaina.

Leave a Reply