1.8.2010 Heinäkuun kuulumisia

with Ei kommentteja

Kisa-aikataulu:
Lappeenrannan Eliittikisat 15.7

Kyseinen kuukausi oli harvinaisen mielenkiintoinen. Jämsänkosken pikajuoksukarnevaalit jäivät väliin sairastelun vuoksi, joten ainoaksi kisaksi jäi lopulta Lappeenrannan Eliittikisat. Sielläkin kelattiin hyvin ja 100m pärähti aikaan 14,85 sekuntia. Pohjalla oli ennen kisaa reilu parin tunnin automatka Lappeenrantaan ja erittäin hiostava fiilis muutenkin, sillä kisapäivänä elohopeamittari taisi näyttää yli 30 astetta. Näihin olosuhteisiin nähden aika oli hyvä. Etenkin, kun edellisenä vuotena olin kelannut samalla paikalla 14,88s, mutta hyvin levänneenä. Loppukuukausi sitten olikin.. lomaa. Ensimmäiset pitkät lomat treeneistä kolmeen neljään vuoteen kesällä. Ei pidä valittaa enkä valittanutkaan.

Leave a Reply