1.10.2010 Kauden ajatuksia tiivistettynä ja tulevaisuuden suunnitelmia

with Ei kommentteja

Tavoitteet tälle kaudelle olivat selkeät: parannusta ylipäätään joka matkalla JA itse THE tavoite oli Uuden-Seelannin MM-kisojen 100m a-rajan alitus (14,75), joka oikeuttaa käytännössä kyseisiin kisoihin. 200m ja 400m tavoitteina oli vain ja ainoastaan omien ennätysten parantamista. Sen lisäksi oli myös tärkeää osallistua Suomi-Ruotsi -otteluun. Boonuksena siitä saatiinkin 100m kaksoisvoitto Suomeen. Kaudesta jäi etenkin muilta osilta käteen etenkin kisaaminen, rutiinien hakeminen ja hiominen ja ennen kaikkea suoritusvarmuuden saaminen vetoihin ja paineensietokykyyn. Näin tämä kausi kerrattuna lyhyesti.

Tavoite, 2011 MM-finaali on realistinen. Kaiken mennessä kohilleen jopa mitali voi olla mahdollinen. Ikinä ei tiedä, vaan aika sen näyttää ja etenkin kertoo, viimeistään 100m maaliviivan kohdalla. Ja kauppisbileet pitänee jättää aika hyvin sivusuun.

 

Lähitulevaisuudesta voi sen verran ilmoittaa, että 13.10 – 9.11 olen Etelä-Afrikassa nauttimassa loistavista treeniolosuhteista ja mitä suuremmissa määrin harjoittelemassa KOVAA. Sen jälkeen vietän parisen viikkoa Suomessa, jonka jälkeen lähdetään hiomaan nopeutta vielä kelaajien yhteisleirille Teneriffalle 23.11 – 14.12. Sieltä tullaan kylmään Suomeen nauttimaan joulusta ja uudesta vuodesta. Tammikuussa onkin sitten jo vuorossa ensi vuoden kohokohta, MM-kisat Uudessa-Seelannissa tammikuussa.

Tralalala, palaillaan.

Leave a Reply