11.4.2010 Uusi yhteistyökumppani

with Ei kommentteja

Teimme uuden 3-vuotisen yhteistyösopimuksen suomalaisen Repolar Oy:n kanssa (http://www.repolar.com). Yritys tutkii, kehittää ja myy haavan- ja ihonhoidon valmisteita koti- ja ammattikäyttöön. Sekä ihmisten että eläinten haavan- ja ihonhoito on laaja toimintakenttä ja moni tulehtunut haava tai muutoin esim. palovamman seurauksena tuhoutunut ihokudos aiheuttaa vakavia ongelmia niin kotioloissa kuin sairaaloissa. Repolar Oy:n tutkimuksen ja kehityksen painopisteenä ovat makuuhaavat eli painehaavat, leikkaushaavatulehdukset, muut vaikeat ja tulehtuneet haavat ja haavan paraneminen sekä psoriasis. Uutena tutkimussuuntana on myös kynsisieni ja sen paranemisen edistäminen.

Yhteistyö koskee erityisesti yrityksen Abilar -tuotetta. Johtavat suomalaiset palovammojen hoitoyksiköt ja kirurgiset sairaalat käyttävät Abilaria® tulehtuneiden leikkaushaavojen, palovammojen ja painehaavojen hoitoon. Abilar® pihkasalvaa käytetään yli sadassa sairaalassa ja terveyskeskuksessa haavanhoitoon ja kuluttajille tuotetta myydään yli 600 apteekissa.

Yhteistyö Repolarin kanssa on merkittävä apu Lontoon 2012 valmistautumisprojektissa, saan taas paremmin keskitettyä olennaiseen eli treenaamiseen.

Leave a Reply