10.5.2012 Kisakausi korkattu!

with Ei kommentteja

Kisakausi saatiin käynnistettyä Lontoon testikisoissa, missä järjestäjät testasivat kisarutiineja paralympialaisia ajatellen. Kisoissa matkana oli pelkästään 100 metriä, missä pääsin alkueristä finaaliin ajalla 15,07s. Tämä aika oli suunnilleen tavoitteena peilaten alkuvuoden loukkaantumiseen, joten voisi sanoa, että aikataulussa ollaan. Finaalissa veto olikin sitten hieman heikompi ja aikana 15,28s. Teknisesti etenkin loppupäässä satasta on vielä paikattavaa. Perinteisesti juuri vahvin osa-alueeni lähtö sen sijaan on hämmentävän hyvässä kondiksessa jo nyt.

Kisareissun yhteydessä sai samalla hieman tutustua itse kisapaikkaan ja stadion vaikutti alustavasti oikein mukavalta. Kenttä on nopeahko uudeksi mondoksi ja piristävästi tuulet eivät olleet kaoottisia. Järjestelyissä oli vielä pientä hiomista, mutta onneksi aikaa on noin neljä kuukautta kisojen alkuun.

Ennen Lontoon matkaa olin myös leireilemässä Malagassa Leo-Pekka Tähden kanssa. Harjoitusolosuhteet olivat hyvät ja siellä harjoittelu tuntui oikein hyvältä. Kaiken kaikkiaan, kaudesta on tällä hetkellä yllättävän positiivinen fiilis. Seuraavat kaksi viikkoa menee Sveitsissä, missä on vuorossa perinteiset Daniela Jutzeler Memorial -kilpailut Prattelnissa ja Sveitsin Avoimet Mestaruuskilpailut Nottwilissä. Näiden kahden skaban jälkeen ollaan taas hieman viisaampia! Tällä hetkellä olosuhteet tuntuvat olevan Sveitssiä kaiken lisäksi vielä oikein upeahkot, joten mahdollisesti saattaa hyviä tuloksiakin olla vuorossa!

Lopuksi vielä linkit Lontoon kilpailujen alkuerään ja finaaliin:

http://www.youtube.com/watch?v=-16tHkoTnqQ alkuerä

http://www.youtube.com/watch?v=cZyatn9pApo finaali

Leave a Reply