3.1.2012 Hyvää uutta vuotta!

with Ei kommentteja

Etelä-Afrikan leiri on nyt takana päin. Kokonaisuutena leiristä jäi positiiviset tunnelmat ja samalla uusi tuoli sai kunnon testirupeaman alleen. Kilometreja tuli tehtyä ja samalla nopeus näyttää löytyvän uudelleen. Piristävästi myös kelaustuolin keveys tuntuu lähdössä – kiihtyminen on helpompaa. Näin ollen ehkä vahvin osa-alueeni on parantunut entisestään.

Joulu ja vuodenvaihde tuli vietettiin rauhallisimmissa merkeissä ja treeni oli kevyempää – nyt tammikuussa alkaa raaka parin viikon treenirupeama, mitä sävyttää myös Paralympiakomitean järjestämä Lontoo 2012 startti -leiri Pajulahdessa. Kevätkausi menee lähinnä harjoitellessa. Seuraava ulkomaanreissu on alustavasti Dubain kisat maaliskuussa, missä tiedossa on 3 kisapäivää hyvissä olosuhteissa ja erittäin kovatasoisessa seurassa. Sen jälkeen huhtikuussa tarkoitus on lähteä leireilemään Malagaan ja nauttimaan kovanopeuksisista harjoituksista.

Vuosi 2012 on kuitenkin kisakautena poikkeuksellinen – EM-kisat kesäkuussa Hollannissa sekoittavat hieman pakkaa. Tärkein kisa on kuitenkin syyskuussa, sillä paraurheilun suurin ja kaunein tapahtuma – paralympialaiset – ovat vuorossa Lontoossa. Neljän vuoden välein järjestetty tapahtuma on juurikin se, mihin kuluvina vuosina on tähdätty. Tuleva vuosi näyttää miten käy.

Kiitos kaikille seuraajille vuodesta 2011 ja erityinen kiitos kaikille yhteistyökumppaneille. Toivottavasti vuodesta 2012 tulee menestyksekäs vuosi!

Leave a Reply